Op zoek naar een gebruikte naaimachine of overlock?

Wij hebben momenteel ruim 40 inruilmachines staan inclusief circa 5 overlockmachines in de prijsklasse van €100 tot €450. Veelal Pfaff machines, maar ook onder andere Bernina, Husqvarna, Singer en Brother. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het actuele aanbod.

Pfaff Tipmatic 6120 Stretch & Jeans DFT(1)

Waarom kiezen voor een gebruikte (tweedehands) machine in plaats van een nieuwe machine?

Als u een beperkt budget voor ogen heeft kunt beter een goede gebruikte naaimachine kopen dan een goedkope nieuwe naaimachine van bijvoorbeeld grote winkelketens. De kwaliteit van deze gebruikte machines is veel hoger dan bij een nieuwe naaimachine. Ook het naairesultaat, stofverwerking (dik en dun) is bij een gebruikte machine veelal beter.

Voordelen van een gebruikte naaimachine van Bogaert Naaimachines.

  • Alle machines krijgen voor aflevering een uitgebreide onderhoudsbeurt
  • U krijgt 1 maand omruilgarantie bij ons. Dit geeft u de zekerheid dat als de machine onverhoopt niet bevalt u met ons op zoek kunt naar een passende machine
  • Op machines boven €100 geven wij 1 jaar garantie
  • De machine wordt aan u uitgelegd bij levering en ook daarna staan wij met raad en daad voor u klaar.

Kortom: U koopt bij Bogaert Naaimachines voor een redelijk prijs een gebruikte kwaliteitsmachine, met de bekende Bogaert Service.

Het is voor ons ondoenlijk om deze allemaal op onze website te zetten. Een kleine greep kunt u zien op:  https://www.bogaertnaaimachines.nl/product-categorie/alle-producten/occasions/

Dus: Op zoek naar een gebruikte naaimachine of overlock? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

☏ 077-3987973 / 06-38518702
info@bogaertnaaimachines.nl
of: Contact – Bogaert Naaimachines

Bel ons