OverlockOverlock: Naaien, snijden en afwerken in één bewerking

Een overlock is een uitstekende aanvulling op uw naaimachine. Een overlock: Naaien, snijden en afwerken in één bewerking. Dit geeft een prachtige professionele afwerking aan uw naaiwerk.

Overlock kopen?

Bogaert Naaimachines heeft een uitgekiend gamma aan overlock machines van Juki en Lewenstein. De overlocks uit ons assortiment verwerken een breed scala aan stoffen zoal tricots, rekbare stoffen, maar ook normale stoffen. Wij kijken samen met u wat uw wensen en eisen zijn en helpen u met het maken van de juiste machine. Aan de hand van de te verwerken stoffen, wensen ten aanzien van de steken, zoals bijvoorbeeld een rolzoom, blindzoom etc. en budget komen wij tot een passende machine.

Overlock handigheden

De hedendaagse moderne overlock is vaak met mogelijkheden uitgerust die het gebruik voor u zeer eenvoudig maken. We gaan kort in op een enkele van deze mogelijkheden:

 • Inrijgen. Ook het inrijgen van een overlock heeft zich door de jaren heen geëvolueerd. Alle door ons verkochte nieuwe overlock machines beschikken over kleurcodering en pictogrammen, wat het draadverloop inzichtelijk maakt.
  • Bij sommige overlock machines zijn met en draadinsteker uitgevoerd, zodat u niet meer zelf de draad door de naalden hoeft te doen.
  • De ondergrijper inrijgen wordt bij het gros van de machines vereenvoudigd door een inrijghulp.
  • Inrijgen wordt echt kinderspel als u voor een overlock waarmee u de draden op zowel de ondergrijper als bovengrijper met behulp van
  • Rolzoomhet inrijgsysteem door lucht kiest. Van garenkleur wisselen is daarmee niets meer dan een eenvoudige handeling
 • Rolzoom. Al onze overlock machines hebben een rolzoomfunctie, waarmee u zonder het wisselen van een voetje of steekplaat prachtige rolzomen kunt maken.
 • Accessoires. Naast de standaard voet, zijn er extra voeten verkrijgbaar bij Bogaert Naaimachines. Deze zijn: Elastiekvoet, Blindzoomvoet, Koordvoet, Rimpel-/plooivoet, Paspelvoet en Parelbandvoet, ieder voor zijn specifieke toepassing en zal de inzetbaarheid van uw overlock nog verder vergroten.

Top Service

Velen gingen u al voor met het aanschaffen van een naaimachine of overlock bij Bogaert Naaimachines. Naast gedegen advies bij de aankoop, blijven wij ook daarna klaar staan voor u met raad en daad zodat u een tevreden gebruiker bent van uw machine. Ook voor onderhoud staan wij voor u klaar en dragen er zorg voor dat de machine in een topconditie blijft. Afhankelijk va de machine die u koopt, zijn één of twee servicebeurten inclusief in de eerste jaren.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt?

Kijk eens gerust rond op onze website: Overlocks – Bogaert Naaimachines.  Maak een vrijblijvende afspraak zodat we samen met u kunnen welke machine bij u past. Bel 077-3987973, stuur een email: info@bogaertnaaimachines.nl of vul de contactpagina in : Contact – Bogaert Naaimachines

Een overlock koopt u bij Bogaert Naaimachine: Een overlock: Naaien, snijden en afwerken in één bewerking. Dit geeft een prachtige professionele afwerking aan uw naaiwerk.

 

Bel ons