Ondanks de nieuwe COVID-19 maatregelen blijven wij OPEN met inachtneming van deze regels. VERKOOP, REPARATIE en ONDERHOUD.

VERKOOP

U kunt nieuwe machines bestellen en kunnen deze bij u bezorgen. Wij leggen u de machine persoonlijk uit zodat u zorgeloos met uw nieuwe machine aan de slag gaat. Wij blijven beschikbaar voor vragen via telefoon, e-mail, whatsapp of beeldgesprek. Op onze website vind u ons aanbod van nieuwe machines.
Voor gebruikte machines kunt u ook terecht. Voor de actuele voorraad neemt u vrijblijvend contact op. Hou ook onze Facebook pagina in de gaten, we zullen hier regelmatig wat gebruikte machines posten. Meeste machines met 1 jaar garantie en omruilgarantie indien de machine onverhoopt niet bevalt. Opsturen of bezorgen is mogelijk.
Voor naalden en accessoires (lampjes, voetjes, paspoppen) kunnen wij u ook van dienst zijn. Deze kunnen we (laten) bezorgen.

REPARATIE EN ONDERHOUD.

Reparatie van consumentengoederen is toegestaan. Onze werkplaats blijft dus gewoon operationeel. Daar wij op afspraak werken, maken we met u afspraak over het ophaal en brengmoment of een haal- en brengservice.

De regels laten momenteel nog hier en daar wat onduidelijkheid bij ons achter. Indien de regels ons nopen tot aanpassing van bovenstaande dan zullen dat doen. Uw gezondheid en veiligheid is ons dierbaar.

Wij zorgen met onze dienstverlening dat uw hobby of werk u afleiding biedt in deze vreemde tijden.

Blijf gezond en hopelijk tot snel.

Marjo en Marc Bogaert

Bel ons