Onderhoud naaimachine in Horst aan de Maas

Geeft uw naaimachine  of Lockmachine problemen? Vaak is dit een kwestie van onderhoud of reparatie en bent u voordeliger uit dan een nieuwe machine te kopen. Wij voeren reparaties en onderhoud uit aan alle merken. Als gediplomeerd naaimachine reparateur is Bogaert Naaimachines geen machine vreemd.

Onderhoud naaimachine in Horst aan de Maas?

Overweegt u om uw naaimachine of overlockmachine te laten repareren maar weet u niet of het financieel nog interessant is? Neem dan contact op. In de meeste gevallen is reparatie zinvol en ook voordelig. U krijgt dan een eerlijk advies van ons of reparatie zinvol is.

Gebruikte naaimachine kopen

Wanneer reparatie niet meer loont of mogelijk is, kunt u bij ons terecht voor betaalbare, nieuwe of gebruikte machines van de gerenommeerde merken zoals Pfaff, Lewenstein, Juki, Elna, Husqvarna-Viking, Bernina etc. Vanzelfsprekend zijn deze van degelijke kwaliteit en ontvangt u hierbij duidelijke uitleg en volledige garantie: ook op 2e hands machines.

Bogaert Naaimachines

onderhoud naaimachine in Horst aan de Maas

Bogaert Naaimachines heeft een lange historie. Ouders Wilfried en Maria Bogaert startten in 1968 in Horst. Marc was al vanaf jonge leeftijd werkzaam en in opleiding in werkplaats en winkel. Tevens is Marc in bezit van het vakdiploma Naaimachinebedrijf. Marjo was mede werkzaam in de winkel.

Nadat de zaak een aantal jaren op slot is geweest is Bogaert Naaimachines sinds 1 januari 2014 weer terug. Met de bekende kwaliteit en service gerichtheid tegen een faire prijs. Wij staan voor een eerlijk, open en oprecht advies. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Onze werkplaats is volledig operationeel en hebben toegang tot onderdelen van de meeste merken naaimachines.

We zijn te vinden in Horst aan de Maas en werken ook graag in Venlo, Venray, Bergen, Beesel, Leudal en Peel en Maas.

Bogaert Naaimachines is officieel dealer van JukiLewenstein en Gritzner Naaimachines en leveren ook andere merken nieuwe machines.

Wij hebben een wisselend en divers aanbod van goede gebruikte naaimachines, welke we met een garantie van 1 jaar leveren.

Wij hopen u graag als klant te mogen begroeten en voor u het volgende te verzorgen: Onderhoud naaimachine in Horst aan de Maas.

Marjo en Marc Bogaert

Bel ons